KONTAKTA OSS

Vi gör det enkelt för dig

På mina sidor kan du som privatperson och företag se alla dina ärenden, hantera dessa, göra en inbetalning, sätta upp en avbetalningsplan och få en tydlig överblick av din nuvarande situation. Det går också bra att kontakta oss på telefon och e-post, kontaktuppgifter finner du längre ner på sidan.

Adress

Box 175, 111 73 Stockholm

E-post

bliskuldfri@dscollect.se

Telefon

010-641 17 50
Öppet vardagar 09-12

Undrar du över något?

Vanliga frågor & svar

Nedan hittar du svaren på några av våra vanligaste frågor.

För dig som ska betala en faktura

Vårt mål är att hitta en lösning innan Kronofogden eller tingsrätten behöver vara involverade. Har du fått ett krav från oss som du inte kan betala just nu kontakta då oss snarast på bliskuldfri@dscollect.se för att lägga upp en avbetalningsplan.

Vi har fått i uppdrag av vår uppdragsvigare att hantera ditt ärende åt dem. Vem som är uppdragsgivare framgår i brevet du har fått från oss.

Om du mottagit ett krav om betalning som du anser är felaktigt eller redan betalt. Ska du bestrida fordran till oss. Det gör du lättast genom att antningen:

Om inkassokravet inte betalas kommer ärendet skickas vidare till Kronofogdemyndigheten för vidare hantering. Detta kan innebära att ytterligare avgifter adderas till din skuld och att en betalningsanmärkning registreras, vilket kan innebära en försämrad möjlighet att bli beviljad lån och krediter. 

För dig som vill ha betalt

Du behöver avtal med oss för att nyttja våra tjänster. Med oss förbinder du dig inte till några inlåsningseffekter eller långa avtal. 

Kontakta oss för att ta del av våra tjänstevillkor.

Borgenären/Uppdragsgivare svarar för att överlämnade uppdrag är korrekta och lagligen grundade.
Borgenären/Uppdragsgivare svarar för att fordran som överlämnats till DS Collect uppfyller följande krav. – att gäldenären är myndig, korrekt identifierad och att yrkad ränta och avgifter har stöd i lag eller gällande avtal.

Du som uppdragsgivare är skyldig att omgående meddela oss om betalning erhållits direkt, eller om annan omständighet inträffar som kan ha betydelse för handläggningen utav ärendet.

Givetvis kan du använda oss för enstaka ärenden! Vi tillämpar inga volymkrav, våra tjänster är till för dig oavsett mängden eller storleken på dina ärenden.