Om oss

Vår målsättning

DS Collect är mer än bara ett inkassobolag, sedan start har vårt mål varit att göra livet enklare för företagare över hela Sverige. Vårt arbete styrs inte av automatiska processer, utan av en djupgående omtanke för dig och dina kunder. Vi säkerställer att du får betalt, samtidigt som vi värnar om dina kundrelationer. Det som skiljer oss från andra? Vi bryr oss helt enkelt lite mer!  

Helhetslösningar inom inkasso

Hos oss får du som företagare allt samlat under samma tak, vi erbjuder helhetslösningar som gör det möjligt för dig att frigöra resurser så att du kan fokusera på din kärnverksamhet. Vi erbjuder en digital helhetslösning där allt från print, utskick och bevakning till påminnelser och inkasso samt eventuella juridiska åtgärder ingår. 

Din nya partner inom inkasso

Sedan start har vårt mål varit att vara mer än bara ett inkassobolag, vi vill hjälpa dig som företagare att få betalt, samtidigt som vi värnar om dina kundrelationer – Vi bryr oss helt enkelt lite mer. 

Lägg fokus på er verksamhet

Som företagare är det viktigt att lägga fokus på sin verksamhet och vårda sina kundrelationer. Vi hjälper dig att få betalt och gör det möjligt för dig att frigöra resurser så att du kan lägga fokus på din kärnverksamhet.